Rejser til Den Dominikanske Republik

Alle rejser til Den Dominikanske Republik.

Klik her

Fly til Den Dominikanske Republik

Find de billigste flybilletter til Den Dominikanske Republik.

Klik her

Hoteller i Den Dominikanske Republik

Find overnatning i Den Dominikanske Republik.

Klik her

Artikler om Den Dominikanske Republik

Alle artikler fra Den Dominikanske Republik.

Klik her

Den Dominikanske Republik

Midt i det Caribiske Hav ligger øen Hispaniola.

Det er en såkaldt vestindisk ø, en af de Store Antiller, og på den ene side, vendt mod Amerika, ligger Haiti.

På den anden side ud mod havet findes det skønne land, Den Dominikanske Republik.

Det er caribisk paradis

Det er caribisk paradis med den varme, fugtige luft afbrudt af lette briser. Det er lyden af merenguens afslappende og bløde rytmer.

Det er et land med en spændende historie, en enestående kultur, og det er et yndet feriested både for europærer og amerikanere.
I Den Dominikanske Republik er der altid plads til en cigar af egen produktion sammen med et glas af øens ganske glimrende rom.

Landet bære præg af sin historie, for skønt de oprindelige beboere, indianerne, ikke overlevede spaniernes fremmarch, så er her alle farver og typer af mennesker.

Ingen kan sige hvordan en dominikaner ser ud, for det er en broget flok der nedstammer fra slaver og opdagelsesrejsende.

Fra nybyggere og europæere af alle nationaliteter til nytilflyttere som søger den skønne, caribiske sol.

Faktisk har de nationale keramikdukker ingen ansigtstræk for ikke at vælge en race, farve eller type menneske frem for en anden.

Aktiv ferie i Den Dominikanske Republik

Der er mange muligheder for en aktiv ferie i Den Dominikanske Republik, for her findes en bred vifte af muligheder for snorkling, dykning, ridning, windsurfing, kiteing og meget andet.

Hoteller i Den Dominikanske Republik

Vil du selv vælge præcis hvor du vil bo? Vi har fundet en masse dejlige hoteller til rigtig gode priser.

Klik her for at læse mere og booke din overnatning.

Den Dominikanske Republiks historie

Historien begynder for mange tusind år siden med forskellige indianerstammer som har bosat sig her.

Der er historier om krige og fordrivelser, men ikke meget vides med sikkerhed, kun at de indianere som levede her ved Columbus' ankomst, var taino-indianere.

I 1492 går Cristopher Columbus i land og navngiver øen La Isla Espanola.

Efter helt kort at have besøgt Bahamas og Cuba var det Hispaniola som han valgte til centrum og udgangspunkt for den nye verden.

Derfor er næsten alt hvad der begynder med "Den første i Den Nye Verden...." at finde på Hispaniola, specielt i Den Dominikanske Republik.

 

At besøge Den Dominikanske Republik

I dag er Den Dominikanske Republik specielt berømt for de mest paradisiske, caribiske strande og med rette, for de er skønne.

Særligt er landet berømt for hoteller eller resorts med konceptet 'All-inclusive'- altså spis og drik alt det du vil, det er med i prisen.

Særligt Punta Cana, men også mange andre steder langs den nordlige kyst, er berømt for badeferie. Hvis man som besøgende nyder solen og de kolde øl uden at løfte næsen fra badehåndklædet, så går man glip af både en spændende historie og en skøn natur.

Inde i hjertet at øen findes regnskov og bjerge. Der er vandfald og charmerende landsbyer.

Der er muligheder for cykling, vandring og ridning. Med andre ord, Den Dominikanske Republik er perfekt til afslapning og strandferien, men der er også så meget andet som kan underholde den besøgende i en uge eller to.

  • Filters

Annonce